Ring oss! 
073-722 82 02

Starten på något stort

Om El & Ljusteknik Stockholm AB

El & Ljusteknik Stockholm är ett modernt elinstallationsföretag i Stockholm som det är enkelt att arbeta med. Vi utför alla typer av el och ljusinstallationer, smarta hem-lösningar, nätverk, laddstationer för elbilar och designlösningar. 

För oss handlar moderna elinstallationer om mer än bara elförsörjning och kraft. Vi på El & Ljusteknik Stockholm ser det som en helhet. Inte minst ur ett energieffektiviserings- och miljöperspektiv.

Kompetens

Detta erbjuder vi dig som kund

Vi är ett ständigt utvecklande företag med höga visioner för framtiden. Med det sagt är kvalitet och ledande leverantörer med ett framtida tänk viktigt för oss. 


Trygghet

Alla våra installatörer och samarbetspartners är erfarna, välutbildade och certifierade. Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket.


Lösningar

Våra installationer ska vara en hjälp i hemmet, på kontoret eller i den offentliga miljön. Vi gillar teknik, design, goda idéer och bra lösningar. Det ska vara säkert snyggt, smart och stilfullt.


Smarta system

Vi arbetar med alla ledande leverantörer. Vi har gedigen kompetens om smarta hemsystem, bland annat KNX och Control4. Vi erbjuder framtidssäker teknik.

vårt team

Lär känna oss!

Nedan kan ni läsa mer om oss som jobbar på El & Ljusteknik Stockholm AB.